Bij de ontwikkeling van La Rondeur is rekening gehouden met de prachtige omringende natuur. Maak kennis met deze unieke plek waar bewoners genieten van de groene, waterrijke omgeving. La Rondeur staat in een bijzonder mooi stukje landschap ten oosten van de kern van de gezellige stad ‘s-Gravenzande.

Nieuwe woonwijk

Waelpolder is het laatste deelplan van de gebiedsontwikkeling Waelpark. Een duurzame nieuwbouwontwikkeling waar straks woningen, een school én maatschappelijke voorzieningen worden gerealiseerd. La Rondeur krijgt hier in deze nieuw opgezette wijk een prominente plek. Mooi gelegen in een nieuw stukje ‘s-Gravenzande waar zeer goed over nagedacht is. Zo is in de plannen voor deze nieuwe woonwijk Waelpolder biodiversiteit, een grote verscheidenheid in planten- en diersoorten, een belangrijk uitgangspunt. Allerlei maatregelen zijn genomen om ook voor zoveel mogelijk dieren een fijne woonplek te creëren. In deze ecologische zone krijgt de natuur, met zo min mogelijk tussenkomst van de mens, alle ruimte. De groene, ecologische zone is rijk aan water en natuur en is straks de verbindende factor tussen de diverse buurten waarin een grote diversiteit aan architectuur én woningaanbod te vinden is. 

Liefde
voor

westlands schoon

Het Westland werd al bewoond vóór de Romeinse tijd. Wie hier straks woont, snapt deze lange woongeschiedenis als geen ander. Het Westland is een welvarende en innovatieve streek waar het uitstekende wonen is. Deze mooie streek in Zuid-Holland staat onder meer bekend als de ‘Glazen stad’.  Naast de bekende glastuinbouw, kwekerijen en andere waardevolle producten biedt dit stukje Nederland acht kilometer strand, de mooiste wandel-, fiets én vaarroutes, musea, verenigingen, tal van evenementen en gezellige horecagelegenheden. 

La Rondeur in de wijk Waelpark, dat in het zuiden wordt begrensd door de Naaldwijkseweg en zich tussen de Poelwatering en Dijckerwaal naar het noorden uitstrekt tot aan de Poelmolenweg, ligt ten oosten van de kern ’s-Gravenzande. Het enige Westlandse dorp met stadsrechten. Door winkeliers en ondernemers omgedoopt tot ‘Koopstad aan zee’. 

Er op uit

Op verschillende plekken in het Westland kunt u recreëren in het groen en bij water. Heerlijke plekken voor een wandeling alleen, samen, met de hond of met uw (klein)kinderen. Het Staelduinse Bos in ‘s-Gravenzande is het grootste bos van Westland. Een heerlijk, heuvelachtig wandelbos met smalle paden. En na inspanning is het goed nagenieten bij een van de horecagelegenheden. Gezellig!

De Kust

Het Westland kent 9 kilometer strand, van Slag Vlugtenburg tot en met de Zandmotor. Het strand is weids en rustig en veel kust- en wadvogels vinden hier hun weg. De duinen lenen zich goed voor wandelen, fietsen en paardrijden. Vanaf La Rondeur is het ongeveer 10 minuten fietsen en dan bent u al bij de kust. Een duik in de zee, genieten van de zonsondergang… het kan hier allemaal. Heerlijk!

Cultuur

Voor optredens en voorstellingen zijn er meerdere podia in de directe omgeving. Het Westland is niet alleen de trotse thuisbasis van het ‘beste kleine theater van Nederland’, Westland Theater De Naald, maar er zijn ook tal van musea, onder andere waar de geschiedenis van het gebied wordt getoond, typisch Westlandse culturele evenementen, ateliers en galeries. Interessant!

Ligging

Centraal gelegen tussen Hoek van Holland, Den Haag en Delft ligt in het westen van gemeente Westland ‘s-Gravenzande. Hier geniet u van een groot voorzieningenaanbod. Winkels zijn op loop- en fietsafstand. Het strand bevindt zich op slechts 10 minuten fietsen. En in de directe omgeving van La Rondeur zijn ook tal van gezellige terrasjes, restaurants en andere vrijetijdsbestedingen te vinden. Wie hier woont hoeft er in principe niet op uit. Wilt u dat wel, dan reist u eenvoudig met buslijn 31 of 455 in de directe omgeving of naar een station in de buurt. Ook met de auto en motor is  er een goede verbinding tussen ‘s-Gravenzande en regionale dorpen en steden. De N-wegen 211, 213, 220 of 467 zijn vanaf La Rondeur snel bereikbaar.

La Rondeur

Schrijf u nu in

voor uw favoriete bouwnummer(s)

De appartementen van La Rondeur zijn in verkoop. Wie uitkijkt naar een nieuw koopappartement kan tot en met 21 augustus 2022 24.00 uur inschrijven. 

Inloggen

Vanaf nu kunt u online een persoonlijk account aanmaken ten behoeve van uw inschrijving voor uw droomappartement.

Heeft u een account? Log dan nu in.

Ga naar uw account om in te schrijven.