vrij uitzicht over de waterrijke en groene omgeving

Via de ruime entreehal zijn de appartementen op de begane grond bereikbaar. De hoger gelegen appartementen bereikt u met de trap of met de lift. Het aanbod van 16 appartementen en 2 topappartementen, is verdeeld over vijf woonlagen. Met woonoppervlaktes vanaf circa 47 m² tot circa 104 m². Mooi ingedeeld met een living met verdiepingshoge ramen, 1, 2 of 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer. Alle  appartementen hebben een mooi terras of balkon en in de kelder is voor elk appartement een berging ingedeeld. 

Er is nog slechts 1 allerlaatste appartement te koop in La Rondeur. Prachtig gelegen op de bovenste etage van het gebouw. Als u op zoekt bent naar een royaal vierkamer appartement met groot terras, waar u uw woonidealen kunt realiseren, dan is het wijs om snel contact op te nemen met TW3 makelaars voor meer informatie over dit unieke aanbod.

Laatste top appartement

Nieuwbouwproject La Rondeur is in aanbouw

Top appartement
4e verdieping

Bouwnummer 17

Woonoppervlakte ca. 104 m2

Balkon ca. 18 m2

4 kamers

€ 639.000,- v.o.n. excl. meerwerkposten ad € 8.264,-
• vorstvrije buitenkraan
• aanbrengen voorzieningen voor laadpaal
• 2 extra pv-panelen op het dak
• stijldeuren en andere items

Toekomst
gericht

Duurzame nieuwbouw

De appartementen in La Rondeur worden gebouwd conform het bouwbesluit. U kookt uiteraard niet meer op gas en geniet het comfort van vloerverwarming. Kopers van deze nieuwbouwappartementen  zijn klaar voor de toekomst.

Op de appartementen is de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2021 van toepassing.

Gevelaanzichten