Gebruik de woningzoeker om door het aanbod in La Rondeur te navigeren. Klik op een appartementen voor de kenmerken per bouwnummer.

vrij uitzicht over de waterrijke en groene omgeving

Via de ruime entreehal zijn de appartementen op de begane grond bereikbaar. De hoger gelegen appartementen bereikt u met de trap of met de lift. Het aanbod van 16 appartementen en 2 topappartementen, is verdeeld over vijf woonlagen. Met woonoppervlaktes vanaf circa 47 m² tot circa 104 m². Mooi ingedeeld met een living met verdiepingshoge ramen, 1, 2 of 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer. Alle  appartementen hebben een mooi terras of balkon en in de kelder is voor elk appartement een berging ingedeeld.

Toekomst
gericht

Duurzame nieuwbouw

De appartementen in La Rondeur worden gebouwd conform het bouwbesluit. U kookt uiteraard niet meer op gas en geniet het comfort van vloerverwarming. Kopers van deze nieuwbouwappartementen  zijn klaar voor de toekomst.

Op de appartementen is de Woningborg Garantie- en waarborgregeling Nieuwbouw 2021 van toepassing.

Gevelaanzichten

Inschrijftermijn gesloten

per 21 augustus 2022

De appartementen van La Rondeur zijn in verkoop. Wie uitkijkt naar een nieuw koopappartement kon tot en met 21 augustus 2022 24.00 uur inschrijven. De makelaar neemt contact op met degene die ingetekend hebben voor een bouwnummer.